Prezentare

Cu o capacitate de cazare de 55 locuri în 8 camere cu baie proprie şi 5 camere cu baie comună, oferim servicii de 3* şi garanţia unui sejur de neuitat. Toate camerele sunt dotate cu încălzire centrală, apă caldă şi TV. Restaurantul pensiunii are două saloane cu o capacitate totală de 100 locuri şi are o bucătărie utilată conform standardelor europene. Aici se pot servi preparate culinare din bucătăria tradiţională şi se pot organiza programe tradiţionale speciale pentru grupuri.

În curte avem un foişor cu bucătărie complet utilată cu o capacitate de 20 persoane.

Mai dispunem de o terasă unde se poate servi micul dejun în aer liber şi de o sală de conferinţă cu o capacitate de 50 locuri. De asemenea dispunem de parcare proprie.

Din fiecare cameră se poate inspira aerul proaspăt al muntelui şi admira frumoasa panoramă a zonei. Aerul rece şi proaspăt cu miros de răşină, pădurea de conifere ce coboară până la streaşină, presărată ici-colo cu mici poieniţe din care ies la soare flori multicolore ce aşteaptă să fie culese, zmeura sau frăguţele, păsările care îşi cântă trilurile de dimineaţa până seara, sunt doar câteva din lucrurile care vă vor încânta pe timpul şederii. Din adâncurile pădurii vine pârâul Valea Măriilor - cel limpede şi lin curgător - în care înoată zglobiu păstrăvi argintii, care vă îndeamnă să vă alegeţi Pensiunea Roua de Munte ca loc de şedere pentru un sejur deosebit.

Pensiunea se poate închiria la capacitate maximă sau pe camere.

eXTReMe Tracker